Infolinia:
+48 727 62 62 63Strona główna » Sezonowa Paczka » Październikowa Paczka Egzotyczna (mandarynka / mango / awokado / cytryna )
- Opis produktu
- Pochodzenie
Październikowa Paczka Egzotyczna zawiera:
Są to wyselekcjonowane bezpieczne produkty, którymi możemy się cieszyć długo - o długiej dacie przydatności.
Mandarynki to pierwsze Hiszpańskie odmiany. Wyselekcjonowane aby były już dojrzałe w trakcie zbioru.
Cytryny mogą wydawać się niedojrzałe, na w pół zielone- ale nic bardziej mylnego. Swoim aromatem, swoją soczystością zachwycają. Jadalna skórka. Brak pozostałości chemicznych...
Niczym się nie mają do dostępnych na rynku afrykańskich produktów z lini przemysłowej oraz 2 miesięcznym transportem.
Awokado w pazdzierniku dojrzewa powoli, jest świeżutkie. Brak jakichkolwiek konserwantów.
Awokado prosto z drzewa.
Mango jest w szczycie formy, a ich szybkie przetransportowanie bezpośrednio z sadu czy pola wprost na Wasze stoły sprawia że owoce są świeże, nieprzechłodzone, nieprzestałe.
Awokado, mango, papaja są to owoce dojrzewające. Możemy bardzo łatwo manewrować nimi poziomami dojrzałości.
Jeśli chcemy przyspieszyć dojrzewanie zostawiamy je w temperaturze pokojowej. Jeżeli opóźnić - chłodne miejsce.
W przypadku awokado w pazdzierniku jest to wręcz wskazane aby je trochę "dogrzać".
To samo tyczy się papaji.
- 2kg mandarynek
- 1kg awokado
- 1kg mango
- 1kg cytryn
Są to wyselekcjonowane bezpieczne produkty, którymi możemy się cieszyć długo - o długiej dacie przydatności.
Mandarynki to pierwsze Hiszpańskie odmiany. Wyselekcjonowane aby były już dojrzałe w trakcie zbioru.
Cytryny mogą wydawać się niedojrzałe, na w pół zielone- ale nic bardziej mylnego. Swoim aromatem, swoją soczystością zachwycają. Jadalna skórka. Brak pozostałości chemicznych...
Niczym się nie mają do dostępnych na rynku afrykańskich produktów z lini przemysłowej oraz 2 miesięcznym transportem.
Awokado w pazdzierniku dojrzewa powoli, jest świeżutkie. Brak jakichkolwiek konserwantów.
Awokado prosto z drzewa.
Mango jest w szczycie formy, a ich szybkie przetransportowanie bezpośrednio z sadu czy pola wprost na Wasze stoły sprawia że owoce są świeże, nieprzechłodzone, nieprzestałe.
Awokado, mango, papaja są to owoce dojrzewające. Możemy bardzo łatwo manewrować nimi poziomami dojrzałości.
Jeśli chcemy przyspieszyć dojrzewanie zostawiamy je w temperaturze pokojowej. Jeżeli opóźnić - chłodne miejsce.
W przypadku awokado w pazdzierniku jest to wręcz wskazane aby je trochę "dogrzać".
To samo tyczy się papaji.

Hiszpania, Region Walencji
Podobne produkty
Klienci zakupili także
Pozostałe produkty z kategorii