Infolinia:
+48 727 62 62 63- Opis produktu
- Pochodzenie
- Przechowywanie
- Przechowywanie
Kumkwat – mały owoc, wielki smak. Nazywany „złotą pomarańczą”.
Kumkwat jemy w całości, razem ze skórką! Jego słodkawa skórka doskonale kontrastuje z orzeźwiająco kwaśnym miąższem, tworząc wyjątkowe doznania smakowe. M
Pochodzący z Azji kumkwat jest nie tylko pyszny, ale też bogaty w składniki odżywcze.
To doskonałe źródło witaminy C, błonnika oraz antyoksydantów, które wspierają odporność i prawidłowe trawienie.
Bardzo ciekawe zastosowanie kulinarne: przetwory, dodatki do sałatek, napojów,
Pochodzenie cytryn: Hiszpania, Region Walencja.


Najlepiej w lodówce, około 6 stopni - tak jak inne cytrusy.
Większą ilość na długie leżakowanie w chłodnym miejscu, najlepiej w lodówce.
Cytryna jest całkiem wytrzymała, jeśli jest świeża na krótki termin można ją zostawić w kuchni jako ozdobę.
Cytryna jest całkiem wytrzymała, jeśli jest świeża na krótki termin można ją zostawić w kuchni jako ozdobę.
Pozostałe produkty z kategorii