Infolinia:
+48 727 62 62 63- Opis produktu
- Pochodzenie
- Przechowywanie
Przepyszny, sycący owoc o znakomitych wartościach odżywczych.
Początek sezonu zaczynami z odmianami Bacon, potem Fuerte i kończymy na Hassie - najbardziej cenionej odmianie awokado.
Egzotyczny owoc kojarzony z tropikalnym klimatem. Od jakiegoś czasu uprawiana również na południu Hiszpanii.
Dzięki temu owoc zrywany jest jako dojrzały, po paru dniach od zerwania może znaleźć się u Was na stole.
Genialna alternatywa dla owoców dostępnych na rynku, które parę tygodni płyną statkiem i są przerzucane z magazynów na magazyn tracąc przy tym jakość.
Dostępność od listopada do maja.
Prawdopodobnie najlepsze awokado w Polsce.
Początek sezonu zaczynami z odmianami Bacon, potem Fuerte i kończymy na Hassie - najbardziej cenionej odmianie awokado.
Egzotyczny owoc kojarzony z tropikalnym klimatem. Od jakiegoś czasu uprawiana również na południu Hiszpanii.
Dzięki temu owoc zrywany jest jako dojrzały, po paru dniach od zerwania może znaleźć się u Was na stole.
Genialna alternatywa dla owoców dostępnych na rynku, które parę tygodni płyną statkiem i są przerzucane z magazynów na magazyn tracąc przy tym jakość.
Dostępność od listopada do maja.
Prawdopodobnie najlepsze awokado w Polsce.
Pochodzenie awokado: Hiszpania, Region Walencja.


W zależności od pory roku oraz momentu zbioru awokado może być twarde, niedojrzałe, zielone lub delikatnie miękkie, dojrzałe, ciemne.
Przechowywanie ciemnego owocu: w chłodnym miejscu (aby spowolnić dojrzewanie)
Przechowywanie zielonego owocu: w ciepłym miejscu (aby przyspieszyć dojrzewanie)
Przechowywanie ciemnego owocu: w chłodnym miejscu (aby spowolnić dojrzewanie)
Przechowywanie zielonego owocu: w ciepłym miejscu (aby przyspieszyć dojrzewanie)
Pozostałe produkty z kategorii