Infolinia:
+48 727 62 62 63- Opis produktu
- Pochodzenie
- Przechowywanie
Hiszpańskie awokado prosto z sadu.
Brak jakichkolwiek konserwantów.
Przepyszny, sycący owoc o znakomitych wartościach odżywczych.
Owoc pochodzi prosto z drzewa. Jest świeży, nie płynął statkiem wiele tygodni.
W zależności od pory roku oraz momentu zbioru awokado może być twarde, niedojrzałe, zielone lub delikatnie miękkie, dojrzałe, ciemne.
Przechowywanie ciemnego owocu: w chłodnym miejscu (aby spowolnić dojrzewanie)
Przechowywanie zielonego owocu: w ciepłym miejscu (aby przyspieszyć dojrzewanie)
Dostępność od listopada do maja.
Prawdopodobnie najlepsze awokado w Polsce.
Brak jakichkolwiek konserwantów.
Przepyszny, sycący owoc o znakomitych wartościach odżywczych.
Owoc pochodzi prosto z drzewa. Jest świeży, nie płynął statkiem wiele tygodni.
W zależności od pory roku oraz momentu zbioru awokado może być twarde, niedojrzałe, zielone lub delikatnie miękkie, dojrzałe, ciemne.
Przechowywanie ciemnego owocu: w chłodnym miejscu (aby spowolnić dojrzewanie)
Przechowywanie zielonego owocu: w ciepłym miejscu (aby przyspieszyć dojrzewanie)
Dostępność od listopada do maja.
Prawdopodobnie najlepsze awokado w Polsce.

Hiszpania, Region Walencji
Większą ilość na długie leżakowanie najlepiej przechowywać w chłodnym miejscu, najlepiej w lodówce lub w chłodnym garażu. Idealna temperatura to około 6 stopnii.
Pozostałe produkty z kategorii